Sydskiffer importerar och säljer skiffer från hela världen.

Våra egna kvalificerade montörer monterar takskiffer, golvskiffer och väggskiffer. Några av de populäraste skiffersorterna bryts i Wales, Spanien, Tyskland och Sydamerika. Sydskiffer lägger stor vikt i att hjälpa och stötta arkitekter och projektörer med tekniska frågor i deras projekt.

Skiffer har använts i Sverige sen 1700-talet och är ett starkt och hållbart naturmaterial. Med dess struktur och nyanser som går från ljusgrått till nästan svart i flera olika skiftningar är det ingen underdrift att säga att skiffer är ett utav de vackrare material man kan använda sig av. Förutom att det är ett vackert material så står det emot väder och vind och är extremt hållbart och tåligt. Ett nylagt skiffertak har en livslängd på över 100 år.

Vi har ett stort lager återvunnet skiffer som används vid kompletteringar, några av dessa är de svenska traditionella skiffersorterna, Grythyttan, Dalsland och Glava.

RING SÅ BERÄTTAR VI MER
035-22 36 50

ELLER BESÖK OSS
Seldonsvägen 5
302 62
HALMSTAD

 

Kontakt

Vill du veta mer ? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort!

Telefon

Läs våra villkor och integritetspolicy

 

Våra tjänster

Skiffer

Sydskiffer importerar och säljer skiffer från hela världen. Våra egna kvalificerade montörer monterar takskiffer, golvskiffer och väggskiffer.

Renovering

En stor del av Sydskiffers verksamhet består av helhetsåtagande inom bygg och renovering av såväl kulturbyggnader som kyrkor.